www.paraworld1.fora.pl
Paraworld RTS z dinozaurami

FAQ Użytkownicy Grupy Galerie Rejestracja Zaloguj
Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Szukaj

Błąd podczas ładowania misji - Mirage 2.5.7 [Windows XP]

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.paraworld1.fora.pl Strona Główna -> Techniczny
Autor Wiadomość
Lares
Wojownik


Dołączył: 12 Mar 2011
Posty: 46
Przeczytał: 13 tematów

Ostrzeżeń: 0/1

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Sob 21:42, 28 Lut 2015    Temat postu: Błąd podczas ładowania misji - Mirage 2.5.7 [Windows XP]

Witam panowie! Mam nadzieje że może chociaż teraz ktoś mi pomoże!

1.Otóż mój problem wygląda następująco:

- Podczas ładowania 14 misji pasek ładowania dobija do połowy a następnie ParaWorld jest minimalizowane i wyskakuje błąd:

''Wystąpił błąd z aplikacją PWServer.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty"

Sygnatura błędu:

AppName: pwserver.exe
ModVer: 1.0.0.1
AppVer: 1.0.0.1
Offset 000e83de
ModName: pwserver.exe

Gdy zamknę okienko błędu i zmaksymalizuje ParaWorld na ekranie widać napis ''Utracono połączenie z serwerem'' daje ok i wracam do menu...

Czyściłem cache, dodawałem do wyjątków, zamykałem antywirusa itp. i nic nie pomaga.



Liczę na jakąkolwiek pomoc - dzięki


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Tomeis
Administrator


Dołączył: 30 Sty 2008
Posty: 1079
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 90 razy
Ostrzeżeń: 0/1

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Nie 16:14, 15 Mar 2015    Temat postu:

Uruchamiasz podstawowa gre czy z ktoryms modem czy tez z wlasnymi modyfikacjami w techtree? Jak tak to napisz jakim i jaka wersje. Moze modyfikacje moda wplywaja na mape, chyba ze sam plik podstawowej mapy jakos sie uszkodzil.
Mozesz sprobowac zainstalowac fixa
[link widoczny dla zalogowanych]
ale czy pomoze trudno rzec:/ mimo nazwa mozna go instalowac na xp.


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez Tomeis dnia Nie 16:15, 15 Mar 2015, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gość






PostWysłany: Wto 21:19, 17 Mar 2015    Temat postu:

Fixa zainstalowałem i nic to nie dalo Sad

Oprócz podstawowego Para ma BoosterPacka 2.0 i Mirage 2.5.7
I to właśnie w Mirage mam ten błąd.

Zmian w TechTree nie wprowadzałem bo mam z tym złe wspomnienia. Było krach i bum.

Nie wiem czy to może być ważne, ale pasek ładowania zawsze ładuje się dokładnie tak samo. To znaczy ładuje się (tak na oko) do 5% potem do 16%, 38% potem skok do 65% - zacina się i po chwili wyskakuje błąd.
Powrót do góry
Lares
Wojownik


Dołączył: 12 Mar 2011
Posty: 46
Przeczytał: 13 tematów

Ostrzeżeń: 0/1

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Pon 19:52, 20 Kwi 2015    Temat postu:

Rany! Niech ktoś pomoże prosze Crying or Very sad Tak się nie da żyć!

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.paraworld1.fora.pl Strona Główna -> Techniczny Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo

Elveron phpBB theme/template by Ulf Frisk and Michael Schaeffer
Copyright Š Ulf Frisk, Michael Schaeffer 2004


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin